Acasa

Comenzi telefonice:
0730 355 225 | 0745 206 099
 

Martell Cordon Bleu 40% 0.7L



Martell este cea mai veche casa de cognac - 1715, cand Jean Martell, un tanar comerciant din Jersey, a inceput o afacere in Cognac, fondand prima mare casa... Mai mult 

Preț
520.00 Lei
Preturile includ TVA

Martell este cea mai veche casa de cognac - 1715, cand Jean Martell, un tanar comerciant din Jersey, a inceput o afacere in Cognac, fondand prima mare casa de coniac.Din 1715, Martell a selectat cele mai bune vinuri pentru a le distila în pretioase eaux-de-vie.Casa Martell a continuat sa perfectioneze traditionala distilare dubla în recipiente traditionale in cazane Charentais, optând pentru a distila numai vinurile clare, fara drojdia lor, pentru a obtine delicatele "eaux-de-vie".Dupa distilare,"eaux-de-vie"poate deveni coniac, doar dupa un proces lent de maturare in butoaie de stejar, facute de mana maestrului Coopers.Desigur, Eau-de-vie absoarbe o parte din aroma lemnului si se concentreaza prin procesul de evaporare, dobandind culoarea chihlimbarului si aroma speciala.Pana in anul 1868, cognac-urile Martell puteau fi gasite chiar si in China, Japonia si Hong Kong.In 1912, urmand o tendita de pe piata cognac-ului, conform careia aceasta bautura este dedicata doar incaperilor luxoase, Edouard Martell a creat Martell Cordon Bleu, un coniac remarcabil cu o aroma unica, si l-a lansat in legendarul hotel Monaco din Paris.Cognac-urile Martel sunt realizate din struguri din soiul Ugni Blanc, atent selectati din patru dintre cele mai prestigioase podgorii din regiune :Grande Champagne, Petite Champagne, Bois si mai presus de toate Borderies, cea mai exclusivista dintre toate.Martell Cordon Bleu este un coniac pentru cunoscatori adevarati,care si-a dobândit statutul legendar inca de la crearea sa de catre Edouard Martell în 1912. Gustul sau distinctiv, caracterizat printr-o predominanta eaux-de-vie" din podgoriile Borderies, si designul sau atemporal, fac din el un clasic de neegalat în lumea cognac-ului. Ca si gust, impresioneaza printr-o explozie de note fructate si mirodenii, cu arome de prune uscate, mere, cafea si migdale prajite, completate cu note de scortisoara, floare de portocal si ceara de albine, iar ca si culoare flateaza prin nuantele de auriu inchis cu accente aramii.Poate fi consumat ca atare sau cu gheata.

Nici o postare găsită

Contact info

Niciunul
Ai observat vreo greseala? Clic aici
 
În curs de procesare...